Samarbejde

XFM har studie og aktiviteter i S huset, så berøringsfladen er stor mhht. til de øvrige tiltag i det kulturelle hus.

Vi sender og transmitterer radio i ugedagene fra 1630-0000, hvor der er special programmer  med fokus på forskellige temaer, så som genrer, filmmusik, interview og optrædener i studiet.

Vi sender fra den teknologiske "forefront", videnskab og forskning, så hvis du har et emne, du brænder for og ville dele med andre, en sjov eller underholdende betragtning, så tag kontakt til os og kom igang med lave podcasts, eller udsendelser.

I løbet af vores tid på DTU, har vi produceret interviews, artikler og anmeldelser i f.eks. Krydsfelt.

Vores samarbejdspartnere er bl.a.:

 


S-huset
S-huset er placeret i bygning 101 og åbner alle hverdag kl. 7.30 og lukker igen når festen i Kælderbaren er gået død (dog senest kl. 5.00).
Ud over placeringen i bygning 101 består S-huset også af PF-Caféen i bygning 306.

Kælderbaren
Kælderbaren er åben mandag – fredag og mange lørdage fra kl. 19, og byder på et lækkert udvalg af cocktails og specialøl, god musik, og glade mennesker. På udvalgte fredag er der gratis live musik. Se mere om dette på S-husets semesterplakat.

Oticon
Kælderbaren er åben mandag – fredag og mange lørdage fra kl. 19, og byder på et lækkert udvalg af cocktails og specialøl, god musik, og glade mennesker. På udvalgte fredag er der gratis live musik. Se mere om dette på S-husets semesterplakat.

PF:
Vil du også være med til at sætte dit præg på det sociale liv og studiemiljøet på DTU?

Så kom til infomøde om at være frivillig i S-Huset onsdag den 19. februar kl. 17.00 i Læsesalen bagerst i S-Huset.
Til mødet vil der bliver fortalt hvad det vil sige at være crew i S-Huset, hvad man laver som crew, samt hvad man får ud af at ligge frivillige timer i Polyteknisk Forenings Studenterhus.

 DTU:
Da vi jo er bosiddende på DTU, har vi forberedt en lang række interview og podcasts af forelæsningerne. Som studerende vil du kunne opleve og høre en sendeflade, der spiller masser af nutidig, ældre og klassiskere indenfor rock, indie, electronica, industrial.

HVis du har nogle lytterønsker, eller du har et emne, som du syntes skal i radioen, så send en mail, eller ring til os.Der vil også være interviews med de førende forskere indenfor det akustiske felt, microbiologi.

 

Podio:
 XFM as an organisation are sponsored by Podio, which means that we, the members of the radio, have great opportunities to use a task management and collaborative tool when organising events, initiatives while running a college radio-station.